2 Magnapool zwembaden

het mooiste zwembad van Bonaire!

GENIET van het prachtige uitzicht

ZWEMBAD

Met trots durven wij te te zeggen dat Hillside het mooiste zwembad heeft van alle accommodaties op het eiland. Onze twee zwembaden zijn niet alleen de grootste, maar het water is ook heerlijk. De zwembaden zijn zogenaamde Magnapool-baden.

Een magnapool is gebaseerd op natuurlijke magnesiummineralen en biedt vele voordelen voor het lichaam. Het water voelt als zijde op je huid. Daarnaast geniet je vanuit het zwembad ook van een geweldig uitzicht over Bonaire. ‘s Avonds is het zwembad ook prachtig verlicht. Je kunt je wellicht voorstellen dat dit een waar paradijs voor kinderen is. Het zwembad wordt geleidelijk dieper, waardoor het veilig is voor kinderen. Geen wonder dat de lokale bevolking hier ook regelmatig een middag doorbrengt.

Rondom het zwembad en de appartementen vind u verschillende zitjes en loungehoeken. Op het ruime zonnedek staan ruim voldoende ligbedden. Er zijn veel schaduwrijke plekken gecreƫerd. En dat gecombineerd met de heerlijk wind die altijd waait op deze hoogte maakt dit tot een zeer favoriete plek. Deze wind zorgt er trouwens ook voor dat er nauwelijks muggen zijn. Wie Bonaire goed kent weet dat dit een welkome verademing kan zijn.

  • Strand bedjes
  • Ondiep gedeelte voor kinderen
  • Handdoeken service
GEOPEND VAN: 10.00 – 18.00
  • Prachtig uitzicht
  • Zonne terras
  • BBQ mogelijkheden *

* Tegen bijbetaling

DE FIJNSTE PLEK OP Bonaire

Zwemmen is nergens zo leuk als bij Hillside Bonaire