ONS VERHAAL
DIT IS ONZE FIJNSTE PLEK DIE WE KENNEN EN VOELT DAAROM ALS THUIS
Hillside apartments Bonaire -5670

Elk verhaal begint met een geweldige start en voor ons was het de ontdekking van de locatie die we nu thuis noemden.

Voordat we met Hillside Apartments begonnen, hadden we gelukkig de tijd om Bonaire beter te leren kennen. Dit omdat Wendy besloot haar stage toeristisch management voor haar studie te volgen op dit paradijselijke eiland.

“Nadat we het eiland een aantal keren habben bezocht, werden we verliefd op alles wat Bonaire te bieden heeft.”

Nadat we het eiland een aantal keren hadden bezocht, werden we al snel verliefd op alles wat Bonaire te bieden heeft. De multiculturele omgeving, de mooie stranden en natuurlijk ook het aangename weer.

Na het zoeken naar een perfecte locatie voor ons appartementencomplex op Bonaire, zijn we vervolgens snel begonnen met de bouw toen we de juiste locatie hadden gevonden. We hebben voor deze plek gekozen omdat het dicht bij een van de hoofdwegen ligt, niet ver van het centrum en natuurlijk het panoramische uitzicht. Uiteindelijk hebben we in mei 2012 de deuren geopend van Hillside Apartments.

Sinds dat moment werken, leven, lachen en genieten we elke dag van het leven op Bonaire. Sinds de opening bieden we al onze gasten, buurtbewoners, vrienden en familie uit Nederland elke dag een 2 uur durende happy hour! Gedurende die tijd kunt u ons en andere gasten ontmoeten om samen het leven te vieren.

We hopen u snel te mogen verwelkomen!

Theo & Wendy Zwambag

De fijnste plek bij het zwembad en het mooiste uitzicht over de zee!
EEN GEZELLIGE en PRETTIGE SFEER
Rond het zwembad vindt u MEERDERE zitjes en AANGENAME lounge-BANKEN

Hillside Apartments is een accommodatie waar de sfeer altijd goed is. In het restaurant kun je ontbijten, lunchen en dineren.

Daarnaast zorgt onze chef altijd voor wereldse gerechten voor jong en oud. Natuurlijk maken veel Nederlandse maaltijden deel uit van het menu!

“Hier kun je altijd terecht voor een Polar, Piña Colada, Rumpunch of  andere lekkere verrassingen van de barkeeper”

‘s Avonds wordt er bij Hillside gezellige muziek gespeeld. En de bar is altijd goed gevuld met gezellige gasten en bezoekers. Aan de bar kan je altijd terecht voor een lekkere Polar, een tropische Piña Colada, fruitige Rumpunch of andere verrassingen van de barkeeper. Daarnaast zijn er verschillende snacks en finger-food beschikbaar. Onze tip! Zorg ervoor dat u een keer de spareribs probeert, u zult uw vingers erbij aflikken! Het recept houden we natuurlijk geheim!

Hillside Apartments verwelkomt met plezier gezinnen met kinderen. In het weekend ontmoet je bij Hillside ook veel lokale families die van de prettige zwembad-faciliteiten gebruik maken. Daarnaast organiseren wij ook feesten en traditionele activiteiten. Zodoende kunt u het echte Antilliaanse leven ervaren. Kortom; Hillside is een heerlijke plek om te vertoeven. Komt u snel langs!?